Parduotuvė

/Sous vide/ jaučio žandai

11,50

Šie jaučio žandai paruošti pagal klasikinį prancūzišką receptą. Prieš atsidurdami ant jūsų stalo, parą praleido prieskonių apsuptyje, o vėliau, net 24 valandas išbuvo 69 C temperatūros Sous Vide vonioje. Todėl net neabejojame, kad jie bus minkšti, pilni skonio ir nepaliks abejingų valgytojų.

 

Sudedamosios dalys:
Jaučio žandai, sviestas, morkos, šviežias rozmarinas, prieskoniai (druska, paprika, cukrus, svogūnai, pipirai, česnakai, kari garstyčios, ciberžolė, čili pipiras, rozmarininas, petražolės, raudonėlis, mairūnas).

Laikymo sąlygos:
Laikymo temperatūra: nuo 0°C iki 4°C.

Pakuotė:
~500 g.

Saugiai suvakuumuota.

 

Liko 4

Kategorijos: , , Žymos: , , ,